Wpływ hierarchii społecznej świń rasy puławskiej na jakość wieprzowiny.
Opis bibliograficzny
Wpływ hierarchii społecznej świń rasy puławskiej na jakość wieprzowiny. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, BARTOSZ WRÓBLEWSKI, MAREK BABICZ. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 23 kwietnia 2013 r s. 13. Lublin 2013, Uniwersytet Przyrodniczy, Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 23 kwietnia 2013 r, s. 13
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2019 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2019 13:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46080) wydawnictwo zwarte #46080
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.