Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The use of edible carcass by-products in food technology.

Opis bibliograficzny

The use of edible carcass by-products in food technology. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KAROLINA FILIPEK, MALWINA MERSKA. W: III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały konferencyjne, Lublin 25-26 kwietnia 2014/ Redakcja Jacek Panek, Edyta Chruściel s. 83-84, bibliogr. Lublin 2014, Jacek Panek, 978-83-937175-2-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały konferencyjne, Lublin 25-26 kwietnia 2014/ Redakcja Jacek Panek, Edyta Chruściel, s. 83-84
Wydawca:
Jacek Panek
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2019 13:01
Ostatnia aktualizacja:25 października 2019 13:01

Identyfikatory

ISBN: 978-83-937175-2-1
BPP ID: (59, 46119) wydawnictwo zwarte #46119

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się