The use of edible carcass by-products in food technology.
Opis bibliograficzny
The use of edible carcass by-products in food technology. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KAROLINA FILIPEK, MALWINA MERSKA. W: III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały konferencyjne, Lublin 25-26 kwietnia 2014/ Redakcja Jacek Panek, Edyta Chruściel s. 83-84, bibliogr. Lublin 2014, Jacek Panek, 978-83-937175-2-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały konferencyjne, Lublin 25-26 kwietnia 2014/ Redakcja Jacek Panek, Edyta Chruściel, s. 83-84
Wydawca:
Jacek Panek
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2019 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 października 2019 13:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937175-2-1
BPP ID: (59, 46119) wydawnictwo zwarte #46119
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.