Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza jakości technologicznej podrobów uzyskanych z tusz wieprzowych o zróżnicowanej mięsności.

Opis bibliograficzny

Analiza jakości technologicznej podrobów uzyskanych z tusz wieprzowych o zróżnicowanej mięsności. [AUT.] KINGA KROPIWIEC, KATARZYNA SZUBA. W: I Ogólnopolskie Spotkania Młodych Technologów Żywności : Rola technologa we współczesnym przemyśle, Warszawa, 18-20 listopada 20111 r s. 18. [Warszawa 2011], [B. wyd.}.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
I Ogólnopolskie Spotkania Młodych Technologów Żywności : Rola technologa we współczesnym przemyśle, Warszawa, 18-20 listopada 20111 r, s. 18
Wydawca:
[B. wyd.}
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2019 13:29
Ostatnia aktualizacja:25 października 2019 13:29

Identyfikatory

BPP ID: (59, 46121) wydawnictwo zwarte #46121

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się