Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications.
Opis bibliograficzny
Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications. United Kingdom, 2019, Elsevier, s. 344, 978-0-12-811525-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
s. 344
Wydawca:
Elsevier
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Processing of germinated grains. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications United Kingdom, 2019, Elsevier, s. 69-90, bibliogr., streszcz, 978-0-12-811525-1. DOI: 10.1016/B978-0-12-811525-1.00004-X |
---|---|
Rekord utworzony: | 25 listopada 2019 11:17 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 marca 2020 10:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebffe55ad49b31ccecec173
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/book/9780…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-12-811525-1
e-ISBN: 978-0-12-811526-8
BPP ID: (59, 46191) wydawnictwo zwarte #46191
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.