The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolism of chickens.
Opis bibliograficzny
The effect of diet with fermented soybean meal on blood metabolism of chickens. [AUT.] ROBERT CHACHAJ, MAGDALENA KRAUZE, PAWEŁ JURCZAK, KATARZYNA OGNIK. W: International scientific conference: Impact of livestock nutrition on productivity and quality of production, Kaunas, Lithuania, November 28, 2019 s. 9. Kaunas 2019, LSMU Leidybos namai, 078-9955-15-630-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
LSMU Leidybos namai
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2019 13:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 maja 2020 11:34 |
Identyfikatory
ISBN: 078-9955-15-630-7
BPP ID: (59, 46243) wydawnictwo zwarte #46243
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.