Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym.
Opis bibliograficzny
Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK, MARCIN WEINER. Biała Podlaska 2019, Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej, 90 s, bibliogr., streszcz, 978-83-64881-49-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
90 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2020 08:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 listopada 2021 13:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00611ad49b31cced95361
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64881-49-7
BPP ID: (59, 46316) wydawnictwo zwarte #46316
Metryki
80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.