Zawartość likopenu i właściwości przeciwutleniające wybranych soków pomidorowych.
Opis bibliograficzny
Zawartość likopenu i właściwości przeciwutleniające wybranych soków pomidorowych. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, KATARZYNA ŁUPINA. W: Nauki przyrodnicze. Część III – Żywienie i żywność / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 75-80, bibliogr, 978-83-66392-35-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2020 09:44 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a2a
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-35-9
e-ISBN: 978-83-66392-36-6
BPP ID: (59, 46317) wydawnictwo zwarte #46317
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.