Białko - wartościowy składnik bulw ziemniaka (Protein - a valuable component of potato tubers)
Opis bibliograficzny
Białko - wartościowy składnik bulw ziemniaka (Protein - a valuable component of potato tubers). [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna : nowe nadzieje fitoterapii : monografia naukowa / redakcja naukowa: Grzegorz Bazylak, Henryk Różański Krosno ; Wrocław 2019, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, s. 215-226, il., bibliogr, 978-83-64457-51-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.64 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 lutego 2020 09:00 |
Ostatnia aktualizacja: | 21 listopada 2021 21:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
619aac262467f03036a8ca4a
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64457-51-7
BPP ID: (59, 46440) wydawnictwo zwarte #46440
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.