Quality of yogurts product on te basis of milk of local cow breeds.
Opis bibliograficzny
Quality of yogurts product on te basis of milk of local cow breeds. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL. W: Current trends in commodity science : book of abstracts : 15th IComSC' 19, IGWT Symposium Series, 10th-13th June 2019, Poznań- Dolsk, Poland / eds.: Daniela Gwiazdowska, Urszula Samotyja, Krzysztof Juś s. 47. Poznań 2019, Poznań University of Economics. Faculty of Commodity Science, 978-83-948206-6-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Current trends in commodity science : book of abstracts : 15th IComSC' 19, IGWT Symposium Series, 10th-13th June 2019, Poznań- Dolsk, Poland / eds.: Daniela Gwiazdowska, Urszula Samotyja, Krzysztof Juś, s. 47
Wydawca:
Poznań University of Economics. Faculty of Commodity Science
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 lutego 2020 09:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:18 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-948206-6-4
BPP ID: (59, 46450) wydawnictwo zwarte #46450
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.