Innowacyjność współczesnych produktów spożywczych w kontekście zrównoważonego rozwoju.
Opis bibliograficzny
Innowacyjność współczesnych produktów spożywczych w kontekście zrównoważonego rozwoju. [AUT.] SEBASTIAN BIAŁOSKURSKI. W: Wybrane aspekty zrównoważonego rozwoju obszarów wiejskich. Redakcja naukowa Armand Kasztelan, Joanna Hawlena Radom 2020, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium nstytut Naukowo-Wydawniczy „Spatium”, s. 163-184, il., bibliogr, 978-83-66017-54-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium nstytut Naukowo-Wydawniczy „Spatium”
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 kwietnia 2020 09:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:45 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353a752467f060b018b785
Strona WWW
http://inw-spatium.pl/wp-content/upload…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66017-54-2
e-ISBN: 978-83-66017-94-8
BPP ID: (59, 46520) wydawnictwo zwarte #46520
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.