Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Functional Foods and Nutraceuticals. Bioactive Components, Formulations and Innovations.

Opis bibliograficzny

Functional Foods and Nutraceuticals. Bioactive Components, Formulations and Innovations. [RED.] CHUKWUEBUKA EGBUNA, GENEVIEVE TUPAS. [b.m] 2020, Springer Springer, 681 s, il., bibliogr., sum, 978-3-030-42318-6. DOI: 10.1007/978-3-030-42319-3
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
681 s.
Wydawca:
Springer Springer
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

ISBN: 978-3-030-42318-6
e-ISBN: 978-3-030-42319-3
BPP ID: (59, 46537) wydawnictwo zwarte #46537

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się