Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane właściwości funkcjonalne i potencjał antyoksydacyjny koncentratów białkowych otrzymywanych różnymi metodami z soku lucerny.

Opis bibliograficzny

Wybrane właściwości funkcjonalne i potencjał antyoksydacyjny koncentratów białkowych otrzymywanych różnymi metodami z soku lucerny. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MONIKA ŚLIWCZYŃSKA, MAGDALENA PACZOSA. W: Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997 S. 42. Gdańsk, Politechnika Gdańska, 1997, 83-906490-5-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997, S. 42
Wydawca:
Politechnika Gdańska, 1997
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:11 kwietnia 2019 15:13

Identyfikatory

ISBN: 83-906490-5-5
BPP ID: (59, 4655) wydawnictwo zwarte #4655
PBN ID (hist.): 4655

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się