Wybrane właściwości funkcjonalne i potencjał antyoksydacyjny koncentratów białkowych otrzymywanych różnymi metodami z soku lucerny.
Opis bibliograficzny
Wybrane właściwości funkcjonalne i potencjał antyoksydacyjny koncentratów białkowych otrzymywanych różnymi metodami z soku lucerny. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MONIKA ŚLIWCZYŃSKA, MAGDALENA PACZOSA. W: Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997 S. 42. Gdańsk, Politechnika Gdańska, 1997, 83-906490-5-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997, S. 42
Wydawca:
Politechnika Gdańska, 1997
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2019 15:13 |
Identyfikatory
ISBN: 83-906490-5-5
BPP ID: (59, 4655) wydawnictwo zwarte #4655
PBN ID (hist.): 4655
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.