Wpływ dodatku świeżych warzyw na stabilność procesu ekstruzji pelletów ziemniaczanych (The influence of fresh vegetables addition on the extrusion-cooking process stability of potato snack-pellets)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku świeżych warzyw na stabilność procesu ekstruzji pelletów ziemniaczanych (The influence of fresh vegetables addition on the extrusion-cooking process stability of potato snack-pellets). [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 27, 978-83-7259-318-4. DOI: 10.24326/srzp.2020.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów, s. 27
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2020 08:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 sierpnia 2020 10:17 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/srzp.2020.1
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/sadowska…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-318-4
BPP ID: (59, 46641) wydawnictwo zwarte #46641
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.