Wpływ wytłoków z nasion pszczelnika mołdawskiego (Dracocephalum moldavica L.) na właściwości fizykochemiczne lodów (Effect of addition of moldavian dragonhead (Dracocephalum moldavica L.) seeds oil cake on the physicochemical properties of ice cream)
Opis bibliograficzny
Wpływ wytłoków z nasion pszczelnika mołdawskiego (Dracocephalum moldavica L.) na właściwości fizykochemiczne lodów (Effect of addition of moldavian dragonhead (Dracocephalum moldavica L.) seeds oil cake on the physicochemical properties of ice cream). [AUT.] SYBILLA NAZAREWICZ, KATARZYNA KOZŁOWICZ. W: Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 35, 978-83-7259-318-4. DOI: 10.24326/srzp.2020.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów, s. 35
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 sierpnia 2020 11:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 sierpnia 2020 11:15 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/srzp.2020.1
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/sadowska…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-318-4
BPP ID: (59, 46668) wydawnictwo zwarte #46668
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.