Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku liofilizowanych płatków chabra bławatka na podstawowy skład chemiczny i status antyoksydacyjny jogurtów (The influence of lyophilized cornflower for basic chemical composition and antioxidant status of yoghurts)

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku liofilizowanych płatków chabra bławatka na podstawowy skład chemiczny i status antyoksydacyjny jogurtów (The influence of lyophilized cornflower for basic chemical composition and antioxidant status of yoghurts). [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, SYLWIA JAŃCZUK. W: Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów s. 43. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-318-4. DOI: 10.24326/srzp.2020.1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd badań prowadzonych przez doktorantów, s. 43
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 sierpnia 2020 13:57
Ostatnia aktualizacja:4 września 2023 09:30

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-318-4
BPP ID: (59, 46677) wydawnictwo zwarte #46677

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się