Możliwości wykorzystania słonecznika bulwiastego (Heliantus tuberosus L.) do celów jadalnych.
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystania słonecznika bulwiastego (Heliantus tuberosus L.) do celów jadalnych. [AUT.] BARBARA SAWICKA. W: Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997 s. 226-227, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk ; Politechnika Gdańska ; Wyższa Szkoła Morska w Gdyni ; Morski Istytut Rybacki ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział w Gdańsku, Politechnika Gdańska, 83-906490-5-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w technologii i chemii żywności. Streszczenia doniesień. XXVIII Sesja Naukowa. Gdańsk, 1997, s. 226-227
Wydawca:
Politechnika Gdańska
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 kwietnia 2018 10:25 |
Identyfikatory
ISBN: 83-906490-5-5
BPP ID: (59, 4673) wydawnictwo zwarte #4673
PBN ID (hist.): 4673
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.