Wpływ fortyfikacji na jakość wybranych produktów zbożowych (Impact of fortification on the quality of selected cereal products)
Opis bibliograficzny
Wpływ fortyfikacji na jakość wybranych produktów zbożowych (Impact of fortification on the quality of selected cereal products). [AUT.] MAGDALENA SZYDŁOWSKA-TUTAJ, MACIEJ COMBRZYŃSKI, URSZULA ZŁOTEK, PIOTR LEWKO, MARTA KRAJEWSKA. W: Wybrane zagadnienia z zakresu przemysłu spożywczego oraz zarządzania i inżynierii produkcji. T. 1 / pod redakcją Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 114-123, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.58 |
---|---|
Rekord utworzony: | 21 września 2020 12:21 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 października 2021 13:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
6177eb2f2467f07e3b69b1a7
Strona WWW
https://wydawnictwo.up.lublin.pl/files/…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-326-9
BPP ID: (59, 46773) wydawnictwo zwarte #46773
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.