Wpływ rodzaju tłuszczu użytego do smażenia na jakość kotletów wieprzowych (Impact of the type of fat udes for frying on the quality of pork chops)
Opis bibliograficzny
Wpływ rodzaju tłuszczu użytego do smażenia na jakość kotletów wieprzowych (Impact of the type of fat udes for frying on the quality of pork chops). [AUT.] ALEKSANDRA CZACHÓR, MARLENA ŻYŚKO, MONIKA KUCHARSKA. W: Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych s. 161. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd badań prowadzonych w studenckich kołach naukowych, s. 161
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2020 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 września 2020 13:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/sadowska…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-319-1
BPP ID: (59, 46794) wydawnictwo zwarte #46794
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.