Charakterystyka mlecznych napojów fermentowanych pod względem kwasowości i zawartości tłuszczu.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka mlecznych napojów fermentowanych pod względem kwasowości i zawartości tłuszczu. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS. W: Postępy w naukach weterynaryjnych i biotechnologii zwierząt. Redakcja / Alicja Danielewska Kamil Maciąg Lublin 2020, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 126-134, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-66489-21-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 września 2020 11:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 14:55 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publika…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66489-21-9
BPP ID: (59, 46819) wydawnictwo zwarte #46819
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.