Competitiveness of new member states of European Union in foreign trade in agri‑food products.
Opis bibliograficzny
Competitiveness of new member states of European Union in foreign trade in agri‑food products. [AUT.] ANNA BUDZYŃSKA, ANNA NOWAK. Kraków 2019, Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie, s. 91-99, il., bibliogr, 978-83-66364-36-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
s. 91-99
Wydawca:
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 września 2020 14:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 września 2020 14:25 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66364-36-3
BPP ID: (59, 46831) wydawnictwo zwarte #46831
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.