Wpływ dodatku wywaru z owoców głogu na właściwości fizyczne pieczywa pszennego (The effect of decoction of hawthorn fruit on the physical properties of wheat bread)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku wywaru z owoców głogu na właściwości fizyczne pieczywa pszennego (The effect of decoction of hawthorn fruit on the physical properties of wheat bread). [AUT. KORESP.] MONIKA WÓJCIK, [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA s. 66-67. Stare Sady 2020, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, s. 66-67
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2020 11:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46861) wydawnictwo zwarte #46861
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.