Wpływ zamrażania i rozmrażania miazgi z buraków ćwikłowych na przebieg tłoczenia i jakość otrzymanego soku (Influence of freezing and thawing beetroot pulp on pressing and obtained juice quality)
Opis bibliograficzny
Wpływ zamrażania i rozmrażania miazgi z buraków ćwikłowych na przebieg tłoczenia i jakość otrzymanego soku (Influence of freezing and thawing beetroot pulp on pressing and obtained juice quality). [AUT. KORESP.] RAFAŁ NADULSKI, [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS. W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA s. 39-40. Stare Sady 2020, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, s. 39-40
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2020 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 09:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46872) wydawnictwo zwarte #46872
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.