Zastosowanie LC-Q/TOF do analizy kemferolu w wybranych owocach mięsistych.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie LC-Q/TOF do analizy kemferolu w wybranych owocach mięsistych. [AUT.] K. BOROWIEC, A. STACHNIUK, A. SUMARA, E. FORNAL. W: Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod redakcją Zbigniewa Hubickiego Lublin 2020, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, s. 48-50, il., bibliogr, 978-83-227-9369-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Nauka i przemysł : metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości : praca zbiorowa / pod redakcją Zbigniewa Hubickiego, s. 48-50
Wydawca:
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Linki zewnętrzne
PBN
61a2a6572467f0352aa3767e
Identyfikatory
ISBN: 978-83-227-9369-5
BPP ID: (59, 46901) wydawnictwo zwarte #46901
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 19 października 2020 08:33 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 22:42 |