Jakość żywności ekologicznej w aspekcie zdrowia konsumentów.
Opis bibliograficzny
Jakość żywności ekologicznej w aspekcie zdrowia konsumentów. [AUT.] PIOTR STANEK, EWA JANUŚ, DOROTA BIERNAT. W: Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : Ogólnopolska Konferencja Naukowa / Szczecin, 29 maja 2020 r s. 115-116. Szczecin 2020, Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, 978-83-7663-302-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Środowiskowe i genetyczne uwarunkowania zdrowia ludzi i zwierząt : Ogólnopolska Konferencja Naukowa / Szczecin, 29 maja 2020 r, s. 115-116
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 października 2020 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 października 2020 12:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7663-302-2
BPP ID: (59, 46903) wydawnictwo zwarte #46903
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.