Zmiany jakości mleka spożywczego podczas przechowywania (Changes in the quality of drinking milk during storage)
Opis bibliograficzny
Zmiany jakości mleka spożywczego podczas przechowywania (Changes in the quality of drinking milk during storage). [AUT.] JOANNA JĘDRUSYNA, KAROLINA KRÓL, MAGDALENA STOBIECKA, ALEKSANDRA KROCHMAL, BARBARA TOPYŁA. W: Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 28-37, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2020 10:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 września 2022 11:54 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/wydawnic…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-329-0
BPP ID: (59, 46935) wydawnictwo zwarte #46935
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.