Wpływ procesów przetwarzania surowców paszowych na modyfikację ich składu chemicznego i wartości pokarmowej.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesów przetwarzania surowców paszowych na modyfikację ich składu chemicznego i wartości pokarmowej. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, EUGENIUSZ R. GRELA, RENATA KLEBANIUK, PIOTR KICZOROWSKI, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, MACIEJ BĄKOWSKI, ROBERT KRUSIŃSKI. W: Powstawanie i zagospodarowanie odpadów generowanych w rolnictwie i przemyśle rolno-spożywczym- stan obecny i perspektywy. Raport 2019 / pod redakcja Mirosława Kopika Kielce 2019, Europejska Agencja Rozwoju Sp. J. Kopik i wspólnicy, s. 63-72, il., bibliogr, 978-836653-80-2-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Europejska Agencja Rozwoju Sp. J. Kopik i wspólnicy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2020 10:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353a4a2467f060b018b6a4
Strona WWW
https://eurodotacje.pl/wp-content/uploa…
Identyfikatory
ISBN: 978-836653-80-2-3
BPP ID: (59, 46962) wydawnictwo zwarte #46962
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.