Wpływ długości fal świetlnych na rozwój mikroorganizmów (The impact of wavelengths of light on the growth of microorganisms)
Opis bibliograficzny
Wpływ długości fal świetlnych na rozwój mikroorganizmów (The impact of wavelengths of light on the growth of microorganisms). [AUT.] WOJCIECH OSPAŁEK, WIKTORIA POLIT, NINA MICKIEWICZ, AGATA SATOWSKA, AGATA DOMAGAŁA, ŁUKASZ WLAZŁO, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. W: Zagrożenia środowiska i bezpieczeństwo żywności. Tom 1. / pod redakcją Bożeny Nowakowicz-Dębek i Witolda Chabuza Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 69-75, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2020 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 lutego 2022 11:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353a982467f060b018b85e
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/wydawnic…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-329-0
BPP ID: (59, 46970) wydawnictwo zwarte #46970
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.