Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania jakości białka koncentratów otrzymywanych różnymi metodami w procesie frakcjonowania soku z lucerny.

Opis bibliograficzny

Badania jakości białka koncentratów otrzymywanych różnymi metodami w procesie frakcjonowania soku z lucerny. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: XXV Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Toruń, 13-15 września 1989. Streszczenia referatów i komunikatów s. 335. Toruń 1989, [UMK].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXV Zjazd Polskiego Towarzystwa Biochemicznego. Toruń, 13-15 września 1989. Streszczenia referatów i komunikatów, s. 335
Wydawca:
[UMK]
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 listopada 2020 10:05
Ostatnia aktualizacja:25 listopada 2020 12:41

Identyfikatory

BPP ID: (59, 46981) wydawnictwo zwarte #46981

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się