Effect of enzymatic hydrolisis of plant pulp on chemical composition of juice obrained from II.
Opis bibliograficzny
Effect of enzymatic hydrolisis of plant pulp on chemical composition of juice obrained from II. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: Third International Conference on Leaf Protein Research. Italy, Pisa, Perugia, Viterbo 1-7 October 1989. Extended Abstracts s. 217. Perugia 1989.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Third International Conference on Leaf Protein Research. Italy, Pisa, Perugia, Viterbo 1-7 October 1989. Extended Abstracts, s. 217
Rok: 1989
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 listopada 2020 11:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 grudnia 2020 14:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 46983) wydawnictwo zwarte #46983
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.