Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technological value of new wheat Varieties.

Opis bibliograficzny

Technological value of new wheat Varieties. [AUT.] BOHDAN ACHREMOWICZ, BOLESŁAW STYK. W: New trends in cereal food 13 Congress ICC/AACC : Symposium interactions of cereal Components and their implications for the future. Wien, May 29-31, 1990 s. 48. Wien 1990, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
New trends in cereal food 13 Congress ICC/AACC : Symposium interactions of cereal Components and their implications for the future. Wien, May 29-31, 1990, s. 48
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 1990
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2020 09:01
Ostatnia aktualizacja:16 lutego 2021 07:58

Identyfikatory

BPP ID: (59, 46992) wydawnictwo zwarte #46992

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się