Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of chemicals introduced into Alfalfa pulp on the process of mechanical juice extraction.

Opis bibliograficzny

The effect of chemicals introduced into Alfalfa pulp on the process of mechanical juice extraction. [AUT.] BUBICZ MARIA, BARANIAK BARBARA. W: Third international conference on leaf protein research, Italy- Pisa, Perugia, Viterbo, 1-7 October 1989. Extendent Abstracts s. 216. Perugia 1989, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Third international conference on leaf protein research, Italy- Pisa, Perugia, Viterbo, 1-7 October 1989. Extendent Abstracts, s. 216
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 1989
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 listopada 2020 10:27
Ostatnia aktualizacja:14 grudnia 2020 14:23

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47023) wydawnictwo zwarte #47023

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się