Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects of preservatives on the chemical composition of buckwheat juice obtained in the process of mechanical extraction of plants.

Opis bibliograficzny

Effects of preservatives on the chemical composition of buckwheat juice obtained in the process of mechanical extraction of plants. [AUT.] BUBICZ MARIA, BARANIAK BARBARA. W: Proceedings of the 4th International Symposium on Buckwheat. Orel, USSR 11-15 July 1989 Tula 1989, [b.wyd.], s. 264-272, rys., tab., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the 4th International Symposium on Buckwheat . Orel, USSR 11-15 July 1989, s. 264-272
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 1989
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 listopada 2020 10:42
Ostatnia aktualizacja:14 grudnia 2020 14:24

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47024) wydawnictwo zwarte #47024

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się