Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw. Teoria i praktyka.
Opis bibliograficzny
Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw. Teoria i praktyka. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Radom 2020, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 128 s, il., bibliogr, 978-83-66550-21-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
128 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 listopada 2020 17:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 czerwca 2023 14:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
603fdd192467f02aae67c595
Strona WWW
https://inw-spatium.pl/2020/11/13/syste…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66550-21-6
e-ISBN: 978-83-66550-22-3
BPP ID: (59, 47078) wydawnictwo zwarte #47078
Metryki
120,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.