Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw. Teoria i praktyka.

Opis bibliograficzny

Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw. Teoria i praktyka. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Radom 2020, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 128 s, il., bibliogr, 978-83-66550-21-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
128 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 listopada 2020 17:49
Ostatnia aktualizacja:28 czerwca 2023 14:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66550-21-6
e-ISBN: 978-83-66550-22-3
BPP ID: (59, 47078) wydawnictwo zwarte #47078

Metryki

120,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się