Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności – koncepcja i pomiar.
Opis bibliograficzny
Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności – koncepcja i pomiar. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Lublin 2020, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 209 s, il., bibliogr, 978-83-7259-321-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
209 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 grudnia 2020 15:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 czerwca 2023 14:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
6091b0f22467f0630335bd0c
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-321-4
e-ISBN: 978-83-7259-322-1
BPP ID: (59, 47088) wydawnictwo zwarte #47088
Metryki
120,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.