Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Opis bibliograficzny

Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. [RED.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2020, Uniwersytet Rzeszowski, 117 s, il. bibliogr. sum, 978-83-79996-801-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
117 s.
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-79996-801-5
BPP ID: (59, 47186) wydawnictwo zwarte #47186

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się