Żywność funkcjonalna pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Żywność funkcjonalna pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] WANDA KRUPA, JADWIGA TOPCZEWSKA, MAŁGORZATA ORMIAN, JADWIGA LECHOWSKA. W: Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski Rzeszów 2020, Uniwersytet Rzeszowski, s. 61-69, bibliogr., sum, 978-83-79996-801-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 stycznia 2021 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 stycznia 2021 11:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-79996-801-5
BPP ID: (59, 47187) wydawnictwo zwarte #47187
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.