Jakość produktów przemysłowych - wybrane aspekty pod redakcją Jerzy Szakiel, Paweł Turek (Quality of Non-food Products - Selected Aspects)
Opis bibliograficzny
Jakość produktów przemysłowych - wybrane aspekty pod redakcją Jerzy Szakiel, Paweł Turek (Quality of Non-food Products - Selected Aspects). [RED.] JERZY SZAKIEL, PAWEŁ TUREK. Radom 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 183 s, il., bibliogr, 978-83-7789-595-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
183 s.
Wydawca:
Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Zmiana lepkości oleju silnikowego w wyniku 5-letniego okresu przechowywania. Radom 2019. [AUT.] ARTUR WOLAK, GRZEGORZ ZAJĄC. W: Jakość produktów przemysłowych - wybrane aspekty pod redakcją Jerzy Szakiel, Paweł Turek, Radom 2019, Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, s. 154-162, il., sum., bibliogr, 978-83-7789-595-5. |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2021 09:04 |
Ostatnia aktualizacja: | 30 listopada 2021 16:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00246ad49b31cced62eaf
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7789-595-5
BPP ID: (59, 47248) wydawnictwo zwarte #47248
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.