Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Ocena wybranych parametrów fizykochemicznych i reologicznych komponowanych mieszanek semoliny do produkcji makaronu z udziałem suszu z płomiennicą zimową (Flammulina Velutipes).

Opis bibliograficzny

Ocena wybranych parametrów fizykochemicznych i reologicznych komponowanych mieszanek semoliny do produkcji makaronu z udziałem suszu z płomiennicą zimową (Flammulina Velutipes). [AUT.] MAGDALENA SZYDŁOWSKA-TUTAJ, MACIEJ COMBRZYŃSKI, URSZULA ZŁOTEK, PIOTR LEWKO. W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 20.10.2020 r s. 88, il., bibliogr. Lublin 2020, Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych, 978-83-943796-6-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 20.10.2020 r, s. 88
Wydawca:
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 978-83-943796-6-7
BPP ID: (59, 47249) wydawnictwo zwarte #47249

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 stycznia 2021 14:56
Ostatnia aktualizacja:28 stycznia 2021 14:56

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się