Kulinarny potencjał dawnych gatunków i odmian roślin rolniczych.
Opis bibliograficzny
Kulinarny potencjał dawnych gatunków i odmian roślin rolniczych. [AUT.] DENISE F. DOSTATNY, MONIKA ŻUREK, ANETA KRAMEK, WOJCIECH RYBIŃSKI, LECH BOROS, DOROTA MICHAŁOWSKA, KATARZYNA BĄCZEK, MIECZYSŁAW BABALSKI. W: Vademecum dawnych roślin uprawnych. Pod redakcją Denise F. Dostatny, Józef Tyburski, Monika Żurek Radzików 2020, Wydawnictwo Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin Wydawnictwo Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, s. 179-197, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin Wydawnictwo Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2021 13:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 sierpnia 2021 09:05 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47304) wydawnictwo zwarte #47304
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.