Poziom higieny przy obsłudze klienta w placówkach żywienia zbiorowego na terenie Lublina.
Opis bibliograficzny
Poziom higieny przy obsłudze klienta w placówkach żywienia zbiorowego na terenie Lublina. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS, JOLANTA KRÓL. W: Postęp w naukach o żywieniu człowieka. Redakcja naukowa / Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek Rzeszów 2020, Uniwersytet Rzeszowski, s. 90-100, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-837-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2021 12:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
6045fffb2467f03a80938393
Strona WWW
https://katalogi.bn.org.pl/permalink/48…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-837-4
BPP ID: (59, 47310) wydawnictwo zwarte #47310
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.