Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Poziom higieny przy obsłudze klienta w placówkach żywienia zbiorowego na terenie Lublina.

Opis bibliograficzny

Poziom higieny przy obsłudze klienta w placówkach żywienia zbiorowego na terenie Lublina. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS, JOLANTA KRÓL. W: Postęp w naukach o żywieniu człowieka. Redakcja naukowa / Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek Rzeszów 2020, Uniwersytet Rzeszowski, s. 90-100, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-837-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w naukach o żywieniu człowieka. Redakcja naukowa / Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek, s. 90-100
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 marca 2021 12:04
Ostatnia aktualizacja:27 stycznia 2022 11:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7996-837-4
BPP ID: (59, 47310) wydawnictwo zwarte #47310

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się