Zdrowotne znaczenie dodatków typu superfood w jogurtach.
Opis bibliograficzny
Zdrowotne znaczenie dodatków typu superfood w jogurtach. [AUT.] JOANNA WAJS, MAGDALENA STOBIECKA, ANNA JAŃCZUK. W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki: edycja VII: materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: Nowe Wyzwania dla Polskiej Nauki, 5-7.09.2020 Gdańsk (1 dzień) oraz za pośrednictwem internetu (3 dni): materiały konferencyjne: streszczenia wystąpień / opracowanie: Beata Bochentyn s. 70. Kraków 2020, Creativetime, 978-83-63058-96-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Creativetime
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2021 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 lutego 2022 12:56 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63058-96-8
BPP ID: (59, 47311) wydawnictwo zwarte #47311
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.