Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zdolność przeciwutleniająca mleka i produktów mlecznych.

Opis bibliograficzny

Zdolność przeciwutleniająca mleka i produktów mlecznych. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JOANNA WAJS. W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 7 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień / 05-07.09.2020 / opracowanie: Beata Bochentyn s. 96. Kraków 2020, Creativetime, 978-83-63058-96-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowe wyzwania dla polskiej nauki : edycja 7 : materiały konferencyjne : streszczenia wystąpień / 05-07.09.2020 / opracowanie: Beata Bochentyn, s. 96
Wydawca:
Creativetime
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 marca 2021 13:08
Ostatnia aktualizacja:1 lutego 2022 14:58

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63058-96-8
BPP ID: (59, 47312) wydawnictwo zwarte #47312

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się