Obecność trendu zero waste w przetwórstwie żywności.
Opis bibliograficzny
Obecność trendu zero waste w przetwórstwie żywności. [AUT.] DOROTA SIKORA, JUSTYNA LIBERA. W: Najnowsze doniesienia z zakresu ochrony środowiska i nauk pokrewnych / redakcja Alicja Danielewska Monika Maciąg Lublin 2020, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 105-114, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-66489-19-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.70 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 marca 2021 09:35 |
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2021 08:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
6135f0442467f060b018f2d5
Strona WWW
http://www.bc.wydawnictwo-tygiel.pl/pub…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66489-19-6
BPP ID: (59, 47389) wydawnictwo zwarte #47389
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.