Strategies to reduce lipid consumption.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Lipids are macronutrients that have important functions in the body like storing energy, signaling, and acting as structural components in cell membranes. However, the daily consumption of a high-lipid diet has been involved in the development and maintenance of obesity, a disease which its prevalence is increasing globally. Because of that, the food industry is working in strategies to develop new food products with the aim of reducing the lipid intake. Among these strategies are (1) changes in the structural design of food, (2) the use of carbohydrate and/or fat substitutes, and (3) the inhibition of enzymes responsible for the digestion of sugars and/or lipids. These strategies will be described in the chapter in order to show the advances in food technology to achieve the reduction of lipid content in food products.
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 kwietnia 2021 15:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 października 2021 14:00 |