Równoczesne scukrzanie i fermentacja celulozy: wpływ etanolu i celulaz na poszczególne etapy procesu.
Opis bibliograficzny
Równoczesne scukrzanie i fermentacja celulozy: wpływ etanolu i celulaz na poszczególne etapy procesu. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JANUSZ SZCZODRAK. W: Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności. 20 Sesja Naukowa. Kraków 1989. Streszczenia doniesień s. 175-176. Kraków 1989.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności. 20 Sesja Naukowa. Kraków 1989. Streszczenia doniesień, s. 175-176
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2021 12:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 kwietnia 2021 12:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47486) wydawnictwo zwarte #47486
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.