Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Równoczesne scukrzanie i fermentacja celulozy: wpływ etanolu i celulaz na poszczególne etapy procesu.

Opis bibliograficzny

Równoczesne scukrzanie i fermentacja celulozy: wpływ etanolu i celulaz na poszczególne etapy procesu. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JANUSZ SZCZODRAK. W: Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności. 20 Sesja Naukowa. Kraków 1989. Streszczenia doniesień s. 175-176. Kraków 1989.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności. 20 Sesja Naukowa. Kraków 1989. Streszczenia doniesień, s. 175-176
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 kwietnia 2021 12:05
Ostatnia aktualizacja:22 kwietnia 2021 12:05

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47486) wydawnictwo zwarte #47486

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się