Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Polskie przepisy sanitarno-weterynaryjne . Cz. 2. Nadzór sanitarny nad produkcją i obrotem żywności zwierzęcego pochodzenia według stanu na dzień 1.V.1989.

Opis bibliograficzny

Polskie przepisy sanitarno-weterynaryjne. Cz. 2. Nadzór sanitarny nad produkcją i obrotem żywności zwierzęcego pochodzenia według stanu na dzień 1.V.1989. [AUT.] EDMUND PROST. Lublin 1989, Wydawnictwo Akademi Rolniczej w Lublinie, 290 s.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
290 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Akademi Rolniczej w Lublinie
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 kwietnia 2021 09:59
Ostatnia aktualizacja:27 kwietnia 2021 09:59

Identyfikatory

BPP ID: (59, 47507) wydawnictwo zwarte #47507

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się