Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Źródła finansowania działaności gastronomicznej.

AUT. KORESP. ANNA KOCIRA, AUT. AGNIESZKA DUDZIAK.

Opis bibliograficzny

Źródła finansowania działaności gastronomicznej. [AUT. KORESP.] ANNA KOCIRA, [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 21-37, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek, s. 21-37
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 kwietnia 2021 08:28
Ostatnia aktualizacja:6 października 2021 12:28

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64377-45-7
BPP ID: (59, 47563) wydawnictwo zwarte #47563

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się