Effect on jasmonic acid and yeast extracts elicitation and drying methods on main bioactive compounds and potentially anti-diabetic activity of lovage (Levisticum officinale Koch).
Opis bibliograficzny
Effect on jasmonic acid and yeast extracts elicitation and drying methods on main bioactive compounds and potentially anti-diabetic activity of lovage (Levisticum officinale Koch). [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, ANNA JAKUBCZYK, URSZULA SZYMANOWSKA. W: 2nd Online International Conference On Nutrition and Nutraceuticals. Theme : Current Research and Role of Nutrition and Nutraceuticals in Day to Day Life, March 29-30, 2021 s. 20. [b.m.] [2021], [Coalesce Research Group].
Szczegóły publikacji
Źródło:
2nd Online International Conference On Nutrition and Nutraceuticals. Theme : Current Research and Role of Nutrition and Nutraceuticals in Day to Day Life, March 29-30, 2021, s. 20
Wydawca:
[Coalesce Research Group]
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2021 08:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2022 09:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 47564) wydawnictwo zwarte #47564
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.