Analiza rzeźna oraz jakość mięsa przepiórek japońskich żywionych paszą zawierającą śrutę rzepakową (Slaughter analysis and meat quality of Japanese quail fed with feed mixture rapeseed meal)
Opis bibliograficzny
Analiza rzeźna oraz jakość mięsa przepiórek japońskich żywionych paszą zawierającą śrutę rzepakową (Slaughter analysis and meat quality of Japanese quail fed with feed mixture rapeseed meal). [AUT.] DAWID ZIOBRO, KINGA ROKICKA, KAROLINA WENGERSKA, ANNA CZECH, SEBASTIAN KNAGA, TOMASZ PRÓCHNIAK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik 126. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 maja 2021 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 maja 2021 11:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-334-4
BPP ID: (59, 47624) wydawnictwo zwarte #47624
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.