Czynniki modyfikujące zawartość cholesterolu w żółtku jaja kurzego. (Factors modifying the cholesterol content in chcken egg yolk)
Opis bibliograficzny
Czynniki modyfikujące zawartość cholesterolu w żółtku jaja kurzego. (Factors modifying the cholesterol content in chcken egg yolk). [AUT.] NATALIA KANADYS, JAKUB CHALIMONIUK, MAŁGORZATA STOPYRA, DAMIAN SPUSTEK, DOMINIKA KRAKOWIAK, MONIKA ŚMIECH, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2021, Młodzi Naukowcy, 7-12, bibliogr, 978-83-66743-30-4.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2021 11:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2023 10:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
61aa05362467f032cc2d7643
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-30-4
BPP ID: (59, 47645) wydawnictwo zwarte #47645
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.